Monique
Through my eyes
UITVERKOOP 2016-2017
Workshops
compilatie
inschrijven
Schilderijen
Exposities
meubeltjes e.d.
Gastenboek
Contact
Links

 Hallo allemaal,

De volgende dagen staan nu gepland voor workshops: in 2016 woensdag 19 oktober, zaterdag 5 november zondag 20 november

Mocht je zelf een groepje hebben en niet kunnen op de nu geplande dagen dan kan in overleg een extra dag ingepland worden.

Mijn atelier , gelegen aan de Hatertseweg 4a, te Malden, is open om 10 uur en je kunt er werken tot uiterlijk 18 uur. De kosten bedragen 12 € per uur per persoon, met een minimale afname van 5 uur.  Ik zorg voor de verf, kwasten en ander schildermateriaal, plus uiteraard koffie, thee, fris en wat tussendoortjes voor te happen plus een lunch. Voor het doek zorg je zelf, let wel bij aankoop op een stevig raamwerk en dat het frame vlak en haaks is. Bij twijfel kun je mij altijd even contacten.

 Er zijn verschillende opties om bij mij te werken onder kundig advies en voorzien van tips:

- natuurlijk kun je proberen met hard doorwerken om het kunstwerk binnen de 8 uur af te maken

- echter het is geen garantie dat dit gaat lukken maar dan kun je evt. met bij mij gekocht materiaal (of door jezelf aan te schaffen) het thuis afmaken

- mocht dat niet lukken of mocht je thuis niet de ruimte hebben kom dan gezellig in overleg met mij op een andere dag terug om het werk af te maken

Waar je ook voor gaat ik sta garant voor heerlijk ontspannen werken in een gezellige sfeer waarbij jouw creatieve talenten ten volle tot uiting kunnen komen.

Om goed beslagen ten ijs te komen raad ik je aan om vast goed te kijken welke kleuren passen bij jouw leefsituatie; zoek voorbeelden van hetgeen je zelf zou willen maken, denk hierbij aan plaatjes in tijdschriften, foto’s, teksten die je inspireren etc. Ik kan jullie ook van het benodigde voorzien in geval van nood. Denk overigens niet te klein en neem een doek van formaat (minimaal 60 x 60 cm)

Mocht je mee willen doen individueel of als groepje schrijf bijtijds in want ik kan maximaal 6 personen laten werken in mijn atelier. In principe pas ik dan de vol is vol regel toe dus wacht niet tot het laatste moment. Overigens gaan de workshops pas door als ik minimaal 4 inschrijvingen heb voor die dag.

 

 Vriendelijke groeten en tot snel horens/mailens

Top

T.W.I.L.I. | monique.delbressine@planet.nl